Balanční podložka pro trénink stability

Novinka

Hlavní přínosy: Trénink tělesné stability a rovnováhy: Naše balanční podložka je navržena k posílení vašich stabilizačních svalů, což přispívá k lepší koordinaci a celkové rovnováze. Ideální pro…

Celý popis produktu
2 499 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Hlavní přínosy:

  • Trénink tělesné stability a rovnováhy: Naše balanční podložka je navržena k posílení vašich stabilizačních svalů, což přispívá k lepší koordinaci a celkové rovnováze. Ideální pro všechny věkové kategorie a úrovně fitness.
  • Univerzální použití: Skvělá pro rehabilitaci, posilování, aerobní cvičení i yoga a pilates cviky.
  • Bezpečná a trvanlivá konstrukce: Vyrobena z vysokokvalitního, protiskluzového materiálu, zajišťuje bezpečné používání a dlouhou životnost. Podložka je odolná proti prasknutí a snadno se čistí.
  • Přenosná a skladná: Lehká a snadno přenosná, naše balanční podložka je ideální pro domácí použití, v tělocvičně nebo na cestách.

Detailní popis: Představujeme balanční podložku, která přináší fitness a rehabilitaci na novou úroveň. S podložkou můžete provádět stabilizační cvičení, které mohou být využita jak v rehabilitaci po různých poranění, jako je třeba podvrtnutí kotníku, nebo ve fitness, kde díky nestabilní ploše můžeme trénovat rovnováhu a stabilitu jak při statických, tak dynamických cvičeních.

S touto multifunkční fitness pomůckou můžete provádět širokou škálu cviků, které cílí na různé svalové skupiny, včetně středu těla - core, dolních končetin a horní části těla. Její použití je intuitivní a efektivní pro všechny úrovně dovedností, od začátečníků po pokročilé sportovce.

Jak používat: Zahrňte balanční podložku do svého běžného tréninkového režimu. Používejte ji pro cvičení jako jsou dřepy, push-upy, planky nebo dokonce pro dynamické pohyby jako jsou skoky a rovnovážné pozice.