Masážní olej ze slunečnicových semínek, 400ml

Aromaterapeutický olej pro masáž těla, složený z přírodního oleje lisovaného ze slunečnicových semínek, stabilizovaný antioxidantem vitaminu E a obohacený výživnými složkami. Jeho jemná vůně…

Celý popis produktu
360 Kč s DPH
Skladem 3 ks
Popis produktu

Aromaterapeutický olej pro masáž těla, složený z přírodního oleje lisovaného ze slunečnicových semínek, stabilizovaný antioxidantem vitaminu E a obohacený výživnými složkami. Jeho jemná vůně připomíná relaxující svěžest mořského vánek, kterou si můžete užívat při procházkách po pláži při východu slunce. Olej je doporučován pro všechny typy pokožky a zejména pro ty, které jsou velmi citlivé na silné vůně.

GAYA je profesionální řada kosmetiky pro masáž, inspirovaná přírodou a vytvořená pro maséry a terapeuty v wellness centrech a SPA, kteří hledají vysokou kvalitu produktů. Tato řada byla vytvořena na základě přírodních olejů, obohacených složkami, které působí revitalizačně, omlazujícím a pečujícím způsobem na pokožku. 

Přírodní slunečnicový olej, který tvoří základ oleje pro masáž GAYA Fresh Sunrise, má následující účinky:

  • Posilující a ochranné: Obsahuje cenné mastné kyseliny, vosky, vitamin E, lecitin a fosfolipidy, které jsou důležitou součástí buněčných membrán. Posiluje přirozenou ochrannou bariéru, zjemňuje pokožku a regeneruje ji. Antioxidační a protizánětlivé: Nezpůsobuje tvorbu komedonů, normalizuje produkci kožního mazu, a proto často představuje cennou složku kosmetiky proti akné.
  • Hydratační: Kyselina linolová a palmitynová zadržují transepidermální ztrátu vody, což znamená, že ji udržují uvnitř buněk, chrání před vysoušením pokožky a tím i před jejím loupáním.
  • Omlazující: Antioxidanty, jako je vitamin A a vitamin E (tokoferol), jsou nejlepšími přírodními látkami účinně působícími proti volným radikálům zodpovědným za stárnutí pokožky.

Olejek pro masáž GAYA Fresh Sunrise zlepšuje pružnost, regeneruje a chrání pokožku před procesy stárnutí, posiluje její lipidovou bariéru. Je vynikající základnou pro jakýkoli druh masáže. Obohacení oleje přírodními jemnými éterickými oleji umožňuje spojení masáže s aromaterapií. Je zvláště doporučován pro osoby citlivé na vůně.

PRODUKT TESTOVÁN DERMATOLOGICKY

Objem: 400 ml