Masážní olej ze sojových bobů, pomeranč 400ml

Masážní olej vytvořený na bázi přírodního oleje lisovaného ze sójových bobů s přídavkem éterického oleje. Bohatý zdroj polynenasycených mastných kyselin, flavonoidů, lecitinu a vitamínu E. Doporučuje…

Celý popis produktu
360 Kč s DPH
Skladem 2 ks
Popis produktu

Masážní olej vytvořený na bázi přírodního oleje lisovaného ze sójových bobů s přídavkem éterického oleje.

Bohatý zdroj polynenasycených mastných kyselin, flavonoidů, lecitinu a vitamínu E. Doporučuje se pro masáž všech typů pokožky, zejména suché a citlivé. Zvyšuje hladinu hydratace, poskytuje vhodnou ochranu, jemně hydratuje, uvolňuje a relaxuje.

GAYA je profesionální řada kosmetiky pro masáže inspirovaná přírodou, sestavená s ohledem na maséry a terapeuty ve wellness centrech a SPA, kteří hledají produkty vysoce kvalitní. Olej byl vytvořen na základě přírodních olejů obohacených složkami, které revitalizují, zmlazují a pečují o pokožku. 

Přírodní sójový olej, který tvoří základ oleje má následující účinky:

  • Ochranné a regenerační: obnovuje přirozenou ochrannou bariéru kůže, obnovuje správnou úroveň hydratace, dobře se vstřebává,
  • Antioxidační: díky obsahu vitamínu E účinně zpomaluje procesy stárnutí kůže,
  • Uklidňující: zmírňuje zánětlivé stavy kůže (atopický ekzém, lupénka, ekzémy), urychluje hojení podráždění,
  • Regulační: reguluje nadměrné vylučování kožního mazu a zmenšuje rozšířené póry, díky lehké konzistenci je vhodný pro všechny typy kůže.

PRODUKT TESTOVÁN DERMATOLOGICKY

Objem: 400 ml