Masážní polštář pro natažení a uvolnění krční páteře

Relaxační polštář, který odstraňuje migrény, bolesti krku a krční páteře. Vhodná podpora krku zaručuje lepší držení těla a lepší pohodu. Dlouhodobý pobyt v sedě se zakloněnou hlavou (např. v práci, u…

Celý popis produktu
390 Kč s DPH
Není skladem
Popis produktu

Relaxační polštář, který odstraňuje migrény, bolesti krku a krční páteře. Vhodná podpora krku zaručuje lepší držení těla a lepší pohodu.

Dlouhodobý pobyt v sedě se zakloněnou hlavou (např. v práci, u počítače) způsobuje nadměrné namáhání krční páteře. To vede k narušení správného průtoku krve a živin a dokonce k tlaku na nervy.

Tvarovaný polštář má za cíl reprodukovat správnou anatomickou polohu krční páteře a zavést návyk na správné držení těla. Je vyrobena ze 100% PU pěny se speciálně vybranou tvrdostí - pro zajištění pohodlí a podporu rychlejší regenerace svalů. Pomáhá zmírňovat bolesti spojené se stavy, jako jsou chronické a přetrvávající bolesti hlavy.

Polštář je možné používat ve dvou režimech: konvexní (konvexní strana) a konkávní (konkávní strana) - v závislosti na vašich preferencích a stupni pokročilosti.

Vhodné pro cvičení jógy a meditace - podporuje koncentraci a umožňuje úplné uvolnění při používání.

Výhody použití relaxačního polštáře:

  • snížení bolesti a nepohodlí způsobené špatným držením těla,
  • snížení rizika zranění,
  • lepší krevní oběh a okysličení mozku,
  • zlepšení koncentrace,
  • více energie.

Návod k použití:

Položte polštář na podlahu nebo jiný stabilní povrch. Lehněte si tak, aby záhyb polštáře byl pod krkem. Uvolněte se a pomalu, zhluboka dýchejte. Účinky pocítíte již po prvním použití! Polštář používejte, dokud neucítíte úplné uvolnění svalů – nejprve přibližně 5-7 minut.

Technická data:

Rozměr: 25 x 15 x 12 cm
Hmotnost: 0,5 kg
Barva: limetkově zelená
Značka: Habys