Sada dřevěných masážních nástrojů

Sada 6 dřevěných, ručních masérů, které jsou ideální pro hloubkovou masáž paží, nohou a zad silným tlakem. Jsou vyrobeny ze 100% přírodního santalového dřeva. Přístroje umožňují přesnou stimulaci a…

Celý popis produktu
590 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Sada 6 dřevěných, ručních masérů, které jsou ideální pro hloubkovou masáž paží, nohou a zad silným tlakem. Jsou vyrobeny ze 100% přírodního santalového dřeva.

Přístroje umožňují přesnou stimulaci a dosažení hluboko uložených bodů v těle, jsou baleny v estetické a praktické plátěné taštičce se stahovací šňůrkou.

Tvary:

  • Masážní kostka 5x5 cm Masážní stroj ve tvaru kostky umožňuje stisknout několik spouštěcích bodů současně. Vhodné pro masáž paží, nohou a zad lehkým nebo pevným tlakem.
  • Kříž ve tvaru T 12x12 cm Masážní kříž velmi dobře padne do ruky a umožňuje výkonné, cílené ošetření spoušťových bodů.
  • Klasický tzv "Bridy" 14x8 cm. Masér slouží k masáži paží, nohou a zad, slouží ke stimulaci svalů s malou námahou terapeuta.
  • Masážní tyč 12x3 cm. Tradiční hůl pro tlakovou masáž chodidel a pro reflexní terapii.
  • Masážní přístroj "Tripod" 11,5x5 cm. Ergonomický tvar umožňuje pohodlí při práci. Určeno zejména pro masáž paraspinálních svalů, stehen, břicha a zad.
  • Gua-sha dlaždice 11x5,5 cm. Hladce leštěné hrany umožňují hladké klouzání po pokožce, takže nehrozí poškrábání. Zařízení by se mělo používat po naolejování oblasti, která má být masírována. Je vhodný pro stimulaci celého těla, zlepšuje krevní oběh a stav pokožky.