Silikonové vakuové masážní baňky - modrá 7ks

Tyto masážní baňky menších rozměrů se púoužívají na menší plochy a nebo například na obličej k masáži obličeje a krku. Tyto baňky fungují na principu vytváření podtlaku, který pomáhá stimulovat…

Celý popis produktu
350 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Tyto masážní baňky menších rozměrů se púoužívají na menší plochy a nebo například na obličej k masáži obličeje a krku. Tyto baňky fungují na principu vytváření podtlaku, který pomáhá stimulovat krevní oběh a uvolňovat svalové napětí. Jsou navrženy tak, aby byly snadno použitelné.

  • Vakuumový efekt: Baňky mají vakuumový efekt, což znamená, že přitahují kůži dovnitř baňky, čímž se vytváří podtlak. To může pomoci zlepšit prokrvení a pracovat s chemickými reakcemi v těle.

  • Různé velikosti: Masážní baňky jsou v různých velikostech, aby bylo možné je použít na různé části obličeje a krku. Menší baňky jsou vhodné pro menší oblasti, kde se nevejdeme s větším průměrem, zatímco větší baňky se používají na čelo, tváře a krk.

  • Jednoduché použití: Stačí aplikovat olej nebo hydratační krém na pokožku a poté pomalu přesunovat baňky po obličeji. Je důležité dbát na opatrné zacházení, aby nedošlo k podráždění pokožky.

  • Relaxace a zlepšení vzhledu pleti: Pravidelná masáž masážními baňkami může přinést relaxaci, uvolnění svalů a zkvalitnit péči o pleť. Může pomoci snížit otoky, stimulovat tvorbu kolagenu a zlepšit tón pleti.

Masážní baňky na obličej jsou populárním produktem pro péči o pleť a relaxaci. Před použitím je však vhodné se poradit s odborníkem.