Ultrazvukový difuzér pro éterické oleje

Proměňte svůj domov na voňavou domácnost s inteligentním difuzérem, který slouží zároveň jako designový doplněk. Ultrazvukový difuzér odstraňuje nepříjemné zápachy, čistí a zlepšuje kvalitu vzduchu,…

Celý popis produktu
1 099 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Proměňte svůj domov na voňavou domácnost s inteligentním difuzérem, který slouží zároveň jako designový doplněk. Ultrazvukový difuzér odstraňuje nepříjemné zápachy, čistí a zlepšuje kvalitu vzduchu, účinně moduluje náladu a pohodu. Je užitečný při inhalaci, masáži.

Zařízení je velmi tiché, lze jej použít ve všech místnostech a kdykoli. Rozptýlené částice éterického oleje unášejí vzduch po několik hodin bez dalšího zásahu uživatele.

Ultrazvukový difuzér - jak používat?

Nejprve zvedněte víko od difuzéru, nalijte do nádrže odpovídající množství vody a éterického oleje a poté umístěte vrchní část zpět na místo. Poté je zařízení třeba připojit k napájecímu zdroji a zapnout - to je vše.

Množství éterického oleje závisí na osobních preferencích, ale pro začátek se doporučuje použít 3 - 5 kapek na každých 100 ml vody.

Ultrazvukový difuzér - čištění

K čištění zařízení odstraňte kryt, vyprázdněte nádrž s vodou a otřete část měkkou utěrkou a několika kapkami saponátu. Poté lehce opláchněte, otřete do sucha a znovu složte.

Zařízení by mělo být čištěno po přibližně 5 - 6 použitích, což odstraní zbytky éterických olejů, které by mohly ovlivnit budoucí vůně a aromata.

Další vlastnosti:

  • 7 barevné podsvícení (variabilní nebo konstantní)
  • Automatické vypnutí v případě nedostatku vody
  • Trvalý nebo dočasný režim provozu