Kompresní kalhoty Care&Move

Novinka
Doporučujeme

Kompresní lymfodrenážní kalhoty Care&Move. Objevte nejnovější přírůstek v podobě kompresní terapie od Care&Move. Tyto kompresní kalhoty jsou navržené k podpoře vašeho zdraví, sportovního výkonu a…

Celý popis produktu
19 900 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Kompresní lymfodrenážní kalhoty Care&Move.

Objevte nejnovější přírůstek v podobě kompresní terapie od Care&Move. Tyto kompresní kalhoty jsou navržené k podpoře vašeho zdraví, sportovního výkonu a regenerace. Díky nové jednotce a vícekomorovému plnění dosáhnete ještě lepších výsledků při vzduchové kompresi. Díky nastavitelnému tlaku, délce trvání a množství programů tak můžete posunout péči o vaše tělo na další úroveň. Zvolte si úroveň tlaku pro masáž svalů, ovlivnění krevního oběhu, modulaci svalové bolesti a otoků. Care&Move kompresní jednotka dokáže vyvinout tlak 80-260 mmHG, což umí jen málokteré jednotky na trhu! Navíc mají kalhoty Care&Move 8 komor, což zajišťuje postupné plnění a postupný tlak vytvéřený na lymfatický systém. To je zásadní pro práci s lymfou a výhodou oproti méněkomorovým kalhotám.

Nebudeme vám lhát, kalhoty nenahrazují nejúčinnější principy regenerace, jako je kvalitní spánek, pestrá a vyvážená strava, stresový management, dobře vyvážená pohybová aktivita a plánování tréninku. Pokud však hledáme pasivní formy kompresní masáže, práce s lymfou a modulací bolesti, mohou být skvělým pomocníkem v komplexním přístupu.

Funkce a výhody:

  • Dynamická vzduchová kompresní technologie: Užijte si kompresní masáž, která optimalizuje vaše zotavení a připraví svaly na další výkon.
  • Nastavitelný čas a tlak: Nastavte si požadovaný čas pro terapii a hlavně požadovaný tlak! Care&Move kompresní jednotka dokáže vyvinout tlak 80-260 mmHG, což umí jen málokteré jednotky na trhu!
  • Zvolte si požadovaný režim: Zvolte jeden z mnoha režimů, které nabízí nová jednotka Care&Move. Podrobné informace k režimům najdete v českém návodě v balení.
  • Velký počet komor: 8 komro zajistí postupné plnění tlaku a ještě lepší práci s lymfatickým systémem.
  • Přizpůsobitelný design a použití: jednoduché ovládání, návod v češťině a pohodlné použití.
  • Lehký a přenosný: Přístroj je lehký a přenosný. Základní sestava kalhot a jednotky obsahuje také přenosné balení pro jednoduchou manipulaci na cesty.

Specifikace a Obsah Balení:

  • Materiál a konstrukce: Vysoce kvalitní materiály s překrývajícími se zónami pro účinnou kompresi.
  • Rozměry a hmotnost: Kompaktní design s nízkou hmotností, ideální pro cestování.
  • Obsah balení: Ovládací panel, přípojka, hadice, síťová nabíječka, manžety na kalhoty, kufr k přenášení.

Obnovte své tělo a povznesete svůj výkon na novou úroveň s kompresními kalhotami Care&Move. 

TECHNICKÉ ÚDAJE:

Hmotnost: 1,6 kg 
Rozměry: 21x13x8,9 cm
Spotřeba energie: 49 W
Nabíjecí příkon: AC100v~240V
adapter input: 100-240V AC, 50/60Hz, 1.5A Max
adapter output: DC12,6V; 4A
Napájení: Li Baterie
Kapacita: 5200mAh
Váha: 1,7 kg