Acapella Choice

Acapella Choice Univerzální dechová pomůcka pro lepší hygienu dechových cest Acapella Choice je univerzální dechová pomůcka, ideální pro děti i dospělé, která přináší revoluční řešení pro hygienu a…

Celý popis produktu
1 760 Kč s DPH
Skladem 1 ks
Popis produktu

Acapella Choice

Univerzální dechová pomůcka pro lepší hygienu dechových cest

Acapella Choice je univerzální dechová pomůcka, ideální pro děti i dospělé, která přináší revoluční řešení pro hygienu a zdraví vašich dechových cest. Tento přístroj je navržen tak, aby při výdechu vytvářel jemné vibrace uvnitř dechových cest, což pomáhá efektivně odlepit, sesbírat a evakuovat hlen. Díky své konstrukci je použití Acapella Choice snadné a pohodlné, a to v jakékoli poloze, což zajišťuje maximální flexibilitu a účinnost.

Klíčové výhody:

  • Jemné vibrace pro efektivní odstranění hlenu: Při výdechu vytváří jemné vibrace, které pomáhají uvolnit a odstranit hlen z dýchacích cest, což je klíčové pro pacienty s chronickými respiračními problémy.
  • Nezávislost na poloze: Acapella Choice lze používat v libovolné poloze, což zvyšuje komfort a snadnost použití.
  • Snadná hygiena: Pomůcka je navržena pro snadné čištění, což zajišťuje dlouhodobou hygienu a bezpečnost při použití.
  • Široké spektrum použití: Vhodná pro pacienty s expiračním flow větším než 10 l/min po dobu 3 sekund, což zahrnuje širokou škálu uživatelů od dětí po dospělé.

Ideální pro:

  • Pacienty s chronickými respiračními onemocněními: Jako jsou cystická fibróza, CHOPN, astma a další plicní onemocnění spojená s hromaděním hlenu.
  • Denní hygienu dechových cest: Pomáhá udržovat čisté a průchodné dýchací cesty, což je klíčové pro celkové respirační zdraví.

Acapella Choice je nejen efektivní, ale také snadno použitelná pomůcka, která může výrazně zlepšit kvalitu života pacientů s respiračními onemocněními. Díky svým pokročilým funkcím a jednoduchému použití se stala oblíbenou volbou pro mnoho lidí, kteří hledají spolehlivé řešení pro své dechové problémy.