Bandáž pro fixaci prstů

Bandáž pro fixaci prstů umožnuje rychlou a bezpečnou fixaci prstů ruky i nohy pomocí pásku se suchým zipem k sousednímu prstu.   Neklouzavá tkanina se snadno upevní, čistí a znovu použije – už…

Celý popis produktu
49 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Bandáž pro fixaci prstů umožnuje rychlou a bezpečnou fixaci prstů ruky i nohy pomocí pásku se suchým zipem k sousednímu prstu.

 

Neklouzavá tkanina se snadno upevní, čistí a znovu použije – už nebudete muset prsty přetejpovávat dokola. Nejpohodlnější způsob, jak fixovat prsty na ochranu proti otokům, zaseknutým nebo vyvrtnutým prstům. Ideální i pro kliniky, kde nahradí lepící pásku nebo tejpy.

 

Použití:

  • Kladívkové prsty, nebo-li hammer toe, jsou prsty, které jsou nesprávně ohnuty v prvním kloubu na prstu. Vyskytují se na všech prstech a často začínají jako mírné deformity, které se časem zhoršují.
  • Drápovité prsty, nebo-li claw toe, jsou prsty, které jsou špatně ohnuté v prvním (proximálně interfalangiálním) a druhém (distálně interfalangeálním) kloubu na prstu u nohy. To, že máte drápovité prsty, poznáte tak, že se špičkami zasažených prstů dotýkáte vnitřní stélky obuvi, tím můžou vznikat bolestivé mozoly.
  • Paličkové prsty, nebo-li mallet toe, jsou prsty, které jsou špatně ohnuté pouze v posledním kloubu u prstu na noze (distální interfalangeální kloub). Zbytek prstu je úplně rovný. paličkové prsty jsou obvykle způsobeny příliš těsnou obuví nebo vysokými podpatky.
  • Poranění prstů při volejbalu, basketbalu, potřeba fixace po úrazu nebo operaci apod.

 

Obsah balení: 1 kus.

Barva: tělová.