Leukosan Adhesive - Tkáňové lepidlo

Leukosan Adhesive - Tkáňové lepidlo je vysoce viskózní, sterilní lepidlo určené k uzavření pokožky po drobných řezných ranách a malých chirurgických zákrocích. Je určeno pouze pro lokální aplikaci.…

Celý popis produktu
539 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Leukosan Adhesive - Tkáňové lepidlo je vysoce viskózní, sterilní lepidlo určené k uzavření pokožky po drobných řezných ranách a malých chirurgických zákrocích.

Je určeno pouze pro lokální aplikaci.

Aplikace:

  1. Důkladně vyčistěte, očistěte, osušte a připravte pokožku kolem rány.
  2. Vyjměte tubičku a aplikátor ze sterilního obalu.
  3. Vyberte hrot vhodný pro zranění (jemný hrot je určen pro přesné uzavření, houbička pro širší použití. Můžete také použít nejprve jemný hrot a poté houbičku).
  4. Držte tubičku otvorem nahoru a našroubujte aplikátor. Opatrně, aby nedošlo ke stlačení tubičky.
  5. Během aplikace používejte sterilní rukavice nebo pinzetu.
  6. Naneste tenkou vrstvu lepidla a přilepte okraje pokožky rovnoměrným pohybem. Jedna vrstva je dostatečná pro bezpečné a trvalé uzavření rány. Přidržte adaptaci minimálně 25 vteřin.
  7. Po nanesení první vrstvy můžete nanést druhou širší vrstvu pomocí houbičky pro vytvoření antimikrobiálního filmu.
  8. Jakmile lepidlo na kůži nelepí, vytváří bezpečný a ochranný film. Následně můžete aplikovat obvaz, ujistěte se však, že nedojde k jeho přilepení na pokožku.

Obsah: 0,7 ml

Upozornění: Balení je určeno na jedno použití. Opětovné použití lepidla může vést ke kontaminaci tělesnými tekutinami a tkáněmi předchozích pacientů, čímž vzniká riziko infekce.