NABOSO Neuro stick

NABOSO® NEURO STICK je originální tyč vhodná pro senzorickou automasáž s pyramidovou texturou, která vám zajistí potřebné prokrvení a smyslovou simulaci pro vaše zdraví či výkon. Při kontaktu s touto…

Celý popis produktu
1 490 Kč s DPH
Skladem 1 ks
Popis produktu

NABOSO® NEURO STICK je originální tyč vhodná pro senzorickou automasáž s pyramidovou texturou, která vám zajistí potřebné prokrvení a smyslovou simulaci pro vaše zdraví či výkon. Při kontaktu s touto specializovanou texturou se spustí komplexní neurologická odezva, která zahrnuje zvýšenou propriocepci a smyslové vjemy. Tato zvýšená nervová aktivita pak hraje klíčovou roli při zvyšování cirkulace krevního oběhu.

Designována pro uvolnění a zotavení po dlouhém dni nebo po těžším tréninku. Vysoce kvalitní materiál, který je navržen tak, aby poskytoval prvotřídní zážitek. Tyč je určena ke každodennímu používání.

Regenerace a zotavení jsou smyslové.
Neuro Stick přesahuje rámec masáže - je to nástroj pro hlubokou nervovou aktivaci. Její patentovaná textura probudí váš nervový systém, podpoří urychlení a účinnost regenerace, usnadňuje zotavení, stimuluje krevní oběh a vitalitu.

Připravte se na nový druh regenerační tyče, která je založena na smyslové masáži.

VLASTNOSTI:
Zlepšení prokrvení kůže a nervového oběhu chodidel, nohou a rukou.
Podpora regenerace svalů na konci dne nebo po tréninku.
Lehká a vhodná na cesty.
Lékařský silikon umožňuje snadné čištění.
Pro dosažení nejlepších výsledků používejte krátké tahy. Zčervenání pokožky znamená, že dochází ke stimulaci krevního oběhu.
Doporučujeme používat každý den.