TriggerPoint Masážní válec CHANNEL

TriggerPoint Masážní válec CHANNEL – cílená úleva pro vaše svaly TriggerPoint Masážní válec CHANNEL je jedinečný masážní válec navržený tak, aby chránil vaši páteř a zaměřoval se pouze na svalstvo.…

Celý popis produktu
1 350 Kč s DPH
Skladem 1 ks
Popis produktu

TriggerPoint Masážní válec CHANNEL – cílená úleva pro vaše svaly

TriggerPoint Masážní válec CHANNEL je jedinečný masážní válec navržený tak, aby chránil vaši páteř a zaměřoval se pouze na svalstvo. Tento inovativní válec využívá jedinečný tvar kanálkového povrchu, který poskytuje přímý tlak na svaly, zatímco se vyhýbá citlivým oblastem a páteři, což zajišťuje bezpečnou a efektivní masáž.

Klíčové vlastnosti masážního válce TriggerPoint CHANNEL:

  • Cílená masáž svalů: Speciálně navržený tak, aby se zaměřoval na těžko dostupné oblasti, které mohou být citlivé na tlak běžného válečku, a poskytoval úlevu od svalového napětí.
  • Jedinečný kanálkový design: Poskytuje přímý tlak na svaly, aniž by zatěžoval citlivé oblasti, jako je páteř, což napomáhá efektivní regeneraci a zlepšení pohyblivosti.
  • Vysoký a rovný povrch: Zajišťuje rovnoměrný tlak na svaly pro konzistentní a cílenou masážní terapii.
  • Odolná pěna EVA: Povrch válce je vyroben z pěny EVA, která je odolná proti potu a snadno se čistí, což zajišťuje dlouhou životnost a hygienické používání.
  • Patentovaná konstrukce dutého jádra: Udržuje svůj tvar i po častém používání, což znamená, že si válec zachovává své masážní vlastnosti po dlouhou dobu.

Proč si vybrat TriggerPoint Masážní válec CHANNEL?

TriggerPoint CHANNEL je ideální pro všechny, kteří hledají bezpečný a efektivní způsob, jak uvolnit svalové napětí a zlepšit svou pohyblivost, aniž by zatěžovali citlivé oblasti, jako je páteř. Díky své inovativní konstrukci a odolnému materiálu je tento masážní válec vhodný pro každodenní použití a poskytuje cílenou úlevu svalů, kdekoliv je to potřeba.

Zažijte jedinečnou úlevu s TriggerPoint Masážním válcem CHANNEL – navrženým pro maximální pohodlí a efektivitu při každém použití!