TriggerPoint Massage ball MBX, masážní pěnový míč

TriggerPoint Massage ball MBX je zesílený masážní pěnový míč Míč TriggerPoint MBX v pruhovaném designu je vyroben z extra tvrdé pěny, která napodobuje lokty terapeuta. Cíleně zmírňuje bolest a…

Celý popis produktu
490 Kč s DPH
Skladem 1 ks
Popis produktu

TriggerPoint Massage ball MBX je zesílený masážní pěnový míč

Míč TriggerPoint MBX v pruhovaném designu je vyroben z extra tvrdé pěny, která napodobuje lokty terapeuta. Cíleně zmírňuje bolest a ztuhlost v různých částech těla podobně jako hluboká a intenzivní masáž od profesionálního maséra.

Míč MBX je vynikajícím nástrojem pro nejčastější svalové napětí v okolí lopatky - podlopatkový sval, zdvihač lopatky a svaly tapezo a rhomboid. Stejně dobře poslouží i v dolní části těla pro uvolnění hýžďových svalů a celé pánevní oblasti.

Míč MBX je protiskluzový, takže jej můžete používat na jakémkoli povrchu. Použití je velmi snadné - umístěte jej na problematické místo a pak jej jen stiskněte nebo převalujte ze strany na stranu.

Díky malým rozměrům a nízké hmotnosti si můžete TriggerPoint MBX Balll samomasážní míček vzít s sebou na cesty. Ulevte si od bolesti, ať jste kdekoli!

Průměr: 6,6 cm