Acapella® Duet

Acapella® Duet je vibrační pomůcka pro dechovou rehabilitaci formou pozitivního výdechového přetlaku (PEP) určená pro pacienty s cystickou fibrozou, CHOPN, astmatem, nemocemi plic spojenými se…

Celý popis produktu
1 630 Kč s DPH
Skladem 2 ks
Popis produktu

Acapella® Duet je vibrační pomůcka pro dechovou rehabilitaci formou pozitivního výdechového přetlaku (PEP) určená pro pacienty s cystickou fibrozou, CHOPN, astmatem, nemocemi plic spojenými se sekrečními problémy a atelektázou.

 

Výhody pomůcky Acapella® duet.

  • Kombinuje výhody PEP therapie a vibrací, aby mobilizovala pulmonární sekrety a je funkční v jakékoliv poloze – ve stoje, v sedě nebo v leže. Terapii je možné provádět v nemocničním prostředí stejně jako doma, bez nutnosti přímého lékařského dohledu.
  • Acapellu je možné použít s náústkem nebo obličejovou maskou. Acapella® Duet je navíc vybavena integrovaným portem pro přímé připojení nízkoobjemového nebulizátoru a umožňuje pohodlné podání léku ve formě aerosolu bez použití T-adaptéru.
  • Frekvence a velikost odporu pro výdech je snadno nastavitelná pomocí regulačního kolečka, další výhodou je nádechový ventil, umožňující inhalaci a exhalaci bez nutnosti vyjmutí z úst.
  • Acapella® Duet je vhodná téměř pro všechny pacienty bez ohledu na kapacitu jejich plic (expirační průtok větší než 10l/min).
  • Acapella® Duet je rozebiratelná a je možné ji snadno a důkladně vyčistit pomocí sterilizace v autoklávu, varem nebo v automatické myčce, je určena pro opakované použití jedním pacientem.