Masážní váleček TriggerPoint NANO Vibe

Masážní váleček TriggerPoint NANO Vibe je kompaktní pěnový válec s vibracemi zaměřený na svaly chodidel, rukou a předloktí. Vibrace pomáhají snižovat nepříjemné pocity při válení a zároveň uvolňují…

Celý popis produktu
1 470 Kč s DPH
Skladem 1 ks
Popis produktu

Masážní váleček TriggerPoint NANO Vibe je kompaktní pěnový válec s vibracemi zaměřený na svaly chodidel, rukou a předloktí.

Vibrace pomáhají snižovat nepříjemné pocity při válení a zároveň uvolňují ztuhlé svaly pro efektivnější uvolnění. Jedinečný povrch s patentovaným vzorem GRID, který simuluje ruce terapeuta, odráží tlak konečků prstů a dlaní, čímž podporuje průtok krve a kyslíku pro optimální regeneraci. Měkký pěnový povrch zajišťuje jemnou kompresi zatuhlých svalů pro cílenou masáž. Snadno čistitelný a potu odolný povrch z pěny EVA je ideální pro regeneraci po tréninku, zatímco strukturovaný vzor stimuluje pohyblivost před tréninkem. Jako speciální pěnový válec s vibracemi je NANO Vibe ideální pro cílenou úlevu.

Tři nastavení vibrací poskytují řadu intenzit pro lepší přizpůsobení zážitku z masáže. NANO Vibe je bezdrátový a dobíjecí až na 3 hodiny, takže je ideální pro úlevu na cestách. NANO Vibe je lehký a je vyroben tak, aby se vešel do většiny tašek a batohů. Součástí válce je přístup do bezplatné online knihovny instruktážních videí o výuce pěnového válce od odborníků ze společnosti TriggerPoint.

Patentovaný vzor GRID


Navrženo s patentovaným vzorem povrchu GRID, který kopíruje pocit rukou maséra. NANO Vibe má různé šířky povrchu: vysoký a pevný jako konečky prstů a plochý jako dlaň.

Vibrace pomáhají snížit nepříjemné pocity při pěnovém válcování a zároveň uvolňují ztuhlé svaly pro účinnější relaxaci.

Ultrakompaktní pěnový válec s vibracemi zaměřenými na svaly chodidel, rukou a předloktí.

Tři nastavení vibrací poskytují rozsah intenzity

Bezdrátový a dobíjecí - výdrž baterie až 3 hodiny