EMST150

EMST150™ je expirační svalový trenažér určený pro všechny, kteří chtějí zlepšit své dýchání, expektorační a polykací funkce. Pravidelný trénink s touto pomůckou vede k posílení výdechových svalů,…

Celý popis produktu
1 750 Kč s DPH
Skladem 3 ks
Popis produktu

EMST150™ je expirační svalový trenažér určený pro všechny, kteří chtějí zlepšit své dýchání, expektorační a polykací funkce. Pravidelný trénink s touto pomůckou vede k posílení výdechových svalů, usnadnění vykašlávání, zlepšení kondice a snížení dušnosti.

EMST150™ je vědecky prověřenou pomůckou pro zlepšení dechových a polykacích funkcí. Účinnost tréninku s EMST150™ byla prokázána zvýšením dechové síly u hudebníků, potápěčů, sportovců, seniorů a osob s nervosvalovými onemocněními.

 

Pro koho je vhodný:

  • osoby s nervosvalovými a dýchacími onemocněními,
  • vokalisty a hudebníky (zpěváci, herci a hráči na dechové nástroje),
  • rekreační i vrcholové sportovce,
  • seniory a osoby, které nejsou zvyklé na pravidelnou fyzickou aktivitu a snadno se zadýchají.

 

Aktivní životní styl:

Aktivního životního stylu si můžete užívat i bez pocitů ztíženého a namáhavého dýchání. Dechový trenažér EMST150™ posiluje dýchací svaly a pomáhá tak snazšímu dýchání při nejrůznějších fyzických aktivitách. Byl vyvinut fyzioterapeuty speciálně pro osoby, které chtějí zvýšit kvalitu dýchání a polykání. Podobnou pomůcku nenajdete v žádné posilovně a pokud chcete zvýšit sílu a vytrvalost dýchání, je EMST150™ tou pravou pomůckou pro vás.

Je zcela zřejmé, že stárnutím postupně ztrácíme sílu kosterního svalstva. Víte ale, že se to týká i dýchacích svalů? Tato ztráta síly souvisí se ztrátou svalové hmoty v důsledku faktorů stárnutí a ostatních nervosvalových změn. Naštěstí víme, že silový trénink je také velmi efektivním způsobem nárůstu svalové hmoty, a to dýchací svaly nevyjímaje. Dýchací svalstvo je životně důležité pro ventilační i mimoventilační funkce jako je dýchání, řeč, polykání a kašlání.

Zajímavým vedlejším efektem tréninku s EMST150™ je snížení či dokonce vymizení příznaků chrápání zaznamenané u mnoha uživatelů. V této oblasti v současné době probíhá další výzkum a několik klinických studií.

 

Obsah balení:

  • expirační trenažér EMST150™,
  • klip na nos,
  • náustek EMST150 Comfort-Fit,
  • uživatelský manuál.