Úchopy na kliky

Uchopy na kliky jsou fitness doplňkem navrženým tak, aby vám poskytl pohodlný a pevný úchop během cvičení na kliky (push-up). Tyto uchopy zvyšují efektivitu cvičení tím, že umožňují správnější polohu…

Celý popis produktu
220 Kč
150 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Uchopy na kliky jsou fitness doplňkem navrženým tak, aby vám poskytl pohodlný a pevný úchop během cvičení na kliky (push-up). Tyto uchopy zvyšují efektivitu cvičení tím, že umožňují správnější polohu rukou a zápěstí. Zde je popis tohoto produktu:

Popis produktu:

  • Ergonomický design: Tyto uchopy mají ergonomický tvar, který umožňuje pohodlný a přirozený úchop. To zlepšuje pohodlí během cvičení a snižuje riziko zranění.
  • Antiskluzový povrch
  • Úhlový design: Uchopy mají obvykle specifický úhel, který pomáhá snížit tlak na zápěstí a lokty během cvičení na kliky. To je obzvláště důležité pro ty, kteří mají problémy s těmito částmi těla.
  • Zvýšená stabilita: Uchopy na kliky poskytují širší základnu než klasické cvičení na tlapy na zemi, což zvyšuje stabilitu během cvičení. To umožňuje provádět pokročilejší variace cvičení na kliky.
  • Vhodné pro všechny fitness úrovně: Uchopy na kliky jsou vhodné pro lidi na různých fitness úrovních. Můžete je používat jak pro základní push-up cvičení, tak i pro náročnější varianty, jako jsou diamantové kliky nebo široké kliky.
  • Snadná přenosnost: Tyto uchopy jsou často kompaktní a lehké, což umožňuje snadný přenos a použití doma nebo v posilovně.

Uchopy na kliky jsou užitečnou pomůckou pro cvičení na kliky, která může pomoci zvýšit sílu horní části těla a celkovou kondici. Při použití těchto uchopů je stále důležité dodržovat správnou techniku cvičení, abyste maximalizovali výhody a minimalizovali riziko zranění.